Succes in de horeca staat en valt bij gezonde collega’s. Als onze collega’s zich prettig voelen en goed in hun vel zitten dan vertaalt zich dit ook door naar onze gasten. Wij vinden het werken aan een warme en veilige werksfeer bij alle activiteiten van de Horeca Mannen zeer belangrijk en stimuleren onze collega’s om bewust om te gaan met lichaam en geest.

Lieke van Horen en Jaime Eckelboom zijn een partner die ons hierbij helpen door middel van een totaal en gericht vitaliteitsprogramma waar alle vaste collega’s bij de Horeca Mannen gebruik van kunnen maken.

Daarnaast willen wij ook voor onze gasten die bewuste keuzes willen maken wat betreft hun voeding, op de menukaart die mogelijkheid geven. Naast het feit dat Engel (GuuZs, LoeZs, Ooster-Schelde) altijd kiest voor verantwoorde (meestal biologische) ingrediënten staan er ook combinaties van de verschillende producten op die niet alleen lekker en gezond zijn maar die ook passen in het vitaliteitsprogramma van Your Total Lifestyle.

Lieke van Horen en Jaime Eckelboom maken en verzorgen o.a. vitaliteitsprogramma’s voor zowel particulieren, scholen en bedrijven. Van korte trajecten tot het implementeren van een structureel beweegprogramma. Samen met de rest van hun (groeiende) team in combinatie met het totaalconcept waar ze mee werken krijgen zij veel mensen weer fit, gezond, bewust, vitaal, gelukkig, positief en succesvol.

Meer informatie over mogelijkheden is te vinden op www.yourtotallifestyle.nl of je kan bellen naar nummer 06-46159278.