Henk en Arno zijn altijd op zoek naar de mooiste Engel-artikelen. Naast onze prachtige dekens, vliegende schepen en gerecycled glaswerk, hebben we een wisselend assortiment dat zich kenmerkt door de goede achtergrond.

Onze unieke producten zijn fairtrade, gerecycled, handgemaakt door bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of ze vertellen een mooi verhaal.

Bij Engel vind je gegarandeerd een origineel cadeau. Zoals bijvoorbeeld deze prachtige Engel kaarsen, speciaal voor ons gemaakt door de dagopvang.

Ondanks de huidige situatie met COVID-19, waarbij het behoud van de longen rond de wereld voor komt, hebben we toch nog een kleine bijdrage kunnen geven aan Adopteer Regenwoud.

Adopteer Regenwoud zet zich in voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica. Onwijs goed en belangrijk werk, aangezien het regenwoud binnen tien jaar dreigt te verdwijnen door houtkap en oprukkende oliepalm- en bananenplantages.

Als De Horecamannen dragen wij de stichting een warm hart toe. We helpen graag door met 5% van de winkelomzet van Engel, stukken regenwoud te adopteren.