• Hummus
    Huisgemaakte hummus met pompoen en gegrilde groenten.
    Homemade hummus with pumpkin and grilled vegetables. 
  • Rode Biet en Geitenkaas – Beetroot and Goat Cheese
    Gekookte en gepureerde rode biet uit Tuinderij Spoolderberg
    met zachte geitenkaas en hennepzaad.
    Cooked and mashed beetroot from farm Spoolderberg with 
    soft goat cheese and hemp seeds. 
  • Grillworst – Grilled sausage
    Met Kesbeke zuur en krokante uitjes.
    With sour from Kesbeke and crispy onions. 
  • Harry’s kazen met keuze – Harry’s cheeses of choice 
    Romige jonge kaas uit Noord Holland met mandarijn of kruidenkaas.
    Creamy young cheese from Northern Holland with tangerine or herbs. 
  • Geitenkaas – Goat Cheese
    Harde oude geitenkaas met balsamico en gekarameliseerde
    appel en ui.
    Old goat cheese with balsamic vinegar and caramelised apple and 
    onion. 
  • Wilde Zalm – Wild Salmon
    Met de hand gevangen met kappertjes, avocado en biologische mayonaise.
    Hand caught with capers, avocado and organic mayonnaise. 
  • Lekker Peuzelen; van alles wat – Nibble; a bit of everything
    Brood met diverse soorten beleg en een glas soep.
    Bread with several toppings and a glass of soup. 
  • Hartig Naanbrood – Savoury Naan Bread
    Kikkererwten, tomaat, groenten smeer, bloemkool en yoghurtdressing.
    Chickpeas, tomato, vegetable spread, cauliflower and yoghurt dressing.