Posts In: Lunch
- Hummus
Huisgemaakte hummus met pompoen en gegrilde groenten.
Homemade hummus with pumpkin and grilled vegetables. - Rode Biet en Geitenkaas – Beetroot and Goat Cheese
Gekookte en gepureerde rode biet uit Tuinderij Spoolderberg
met zachte geitenkaas en hennepzaad.
Cooked and mashed beetroot from farm Spoolderberg with
soft goat cheese and hemp seeds. - Grillworst – Grilled sausage
Met Kesbeke zuur en krokante uitjes.
With sour from Kesbeke and crispy onions. - Harry’s kazen met keuze – Harry’s cheeses of choice
Romige jonge kaas uit Noord Holland met mandarijn of kruidenkaas.
Creamy young cheese from Northern Holland with tangerine or herbs. - Geitenkaas – Goat Cheese
Harde oude geitenkaas met balsamico en gekarameliseerde
appel en ui.
Old goat cheese with balsamic vinegar and caramelised apple and
onion. - Wilde Zalm – Wild Salmon
Met de hand gevangen met kappertjes, avocado en biologische mayonaise.
Hand caught with capers, avocado and organic mayonnaise. - Lekker Peuzelen; van alles wat – Nibble; a bit of everything
Brood met diverse soorten beleg en een glas soep.
Bread with several toppings and a glass of soup. - Hartig Naanbrood – Savoury Naan Bread
Kikkererwten, tomaat, groenten smeer, bloemkool en yoghurtdressing.
Chickpeas, tomato, vegetable spread, cauliflower and yoghurt dressing.
Verse eieren. Geeft u maar aan wat de wensen zijn.
Gebakken, geroerd of gekookt… met of zonder kaas.
Of alleen eiwit voor uw spieropbouw om langer te winkelen? Vraag het ons!
Fresh eggs. Tell us how you like your eggs.
Baked, scrambled or cooked, with or without cheese.
Or only eggwhites to grow your muscles and shop longer? Ask us!
Salade met peer, gegrilde groenten en Bastiaan blauwe kaas
Salad with peer, grilled vegetables and Bastiaan blue cheese
Gewassen sla met groenten, noten en pitten.
Salades worden geserveerd met brood en groenten smeersels.
Lettuce with vegetables, nuts and seeds.
Salads will be served with bread and vegetables spreads.
Soep van de dag met halve plak brood en gezouten boter
Soup of the day with half a slice of bread and salted butter